Atatürk İlkokulu

Vizyon: • Eğitimde başarıyı yakalamak için amaç ve hedef kazandırmak. • Geleceğe yönelik planların hazırlanması ve uygulanmasında sorumluluk alabilen,aldığı sorumluluğu yerine getirebilen kişi ve katılımcı öğrenciler yetiştirmek. • İleri hedefleri gerçekleştirebilmek için bilgiyi ezberleyen değil, bilgiye nasıl ulaşabileceğini bilen ve uygulayan,her bireye katılım fırsatı tanıyan bilimsel ve teknolojik imkanlardan yararlanabilecek düzeyde objektif ortamları geliştirmek. • Eğitim ve öğretim sürecinde farklı düşüncelerin bir araya gelmesi, geleceğe yönelik planların uygulanabilmesi ve zaman kaybının önlenebilmesi için bireyler arasında etkili iletişimi sağlayabilmek. • Geleceğe yönelik gelişimi sağlayabilmek. • Hedefe erişme durumunda ölçülebilecek kişilik sahibi,kendine güvenen nesiller yetiştirmek

Misyon: • İstiyoruz ki; problemleri yaratıcı biçimde çözmede öğrencilere yönelik programlar geliştirilsin. • İstiyoruz ki; her türlü teknolojik ve bilimsel gelişmelerden haberdar olabilen öğrenciler yetiştirmek için okulumuz gerekli donanıma sahip olabilsin. • İstiyoruz ki; eğitim v e öğretim programlarının hazırlanmasında ve uygulanmasında öğrenci,veli ve öğretmen katılımı sağlansın. • İstiyoruz ki; öğrencilerimiz sosyal ve kültürel faaliyetlere aktif olarak katılabilsin. • İstiyoruz ki; başarılı ve başarısız öğrenciler arasında seviye farkı azalsın. • İstiyoruz ki; okulumuzdaki herkes birbirinin gelişimine yardımcı olmanın önemini kavrayabilsin.

Başarılar:

Saatler: 09.00 - 14.45
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Okulumuzun servis hizmeti yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TEMİZ OKUL PROJESİ - YETİM KARDEŞ PROJESİ - DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Telefon - 0 (312) 272 00 27

WEB - https://sincanataturkio.meb.k12.tr

Adres - Fatih Mahallesi 414. Sokak No 8 Sincan/ANKARA

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Sincan İlçesi Fatih Mahallesi en merkezi konumdadır. Atıf Benderlioğlu Ortaokulu ile yan yana konumdadır.

Adres - Fatih Mahallesi 414. Sokak No 8 Sincan/ANKARA

Ulaşım Okulumuza Ulus´tan Metro, Fatih dolmuşları veya 515 otobüsleri ile. Kızılay´dan Metro ile Fatih Metro İstasyonunda inerek yürüme mesafesinde gelinebilir. Ümitköy Metro İstasyonundan 517 otobüsleri ile ulaşım sağlamak mümkündür. Sincan İlçe merkezinden Fatih dolmuşları ile veya 509 Otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine uzaklık 3 km İl merkezine uzaklık 29 km